Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 4 - 2 (107 ΦΩΤΟ)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 4 - 2 (107 ΦΩΤΟ)

Πρωτάθλημα ακαδημιών ΕΠΣΘ 2001, στο γήπεδο της Αγίας Άννας έγινε ο αγώνας Αγία Άννα Μαγνησιακός με σκορ 4-2 . Τα γκόλ για την Αγία Άννα 3 ο Αποστόλης Καρπαθάκης και ένα ο Μανώλης Ζαφειρίου

Αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα ΕΠΣΘ για την ομάδα μας με άνετη νίκη 4-2 επί του Μαγνησιακού - το σκορ θα μπορούσε να ήταν αρκετά ευρύτερο αν υπήρχε προσοχή στην τελική προσπάθεια. Τα γκολ Καρπαθάκης (3), Ζαφειρίου.
Γενικά, τα δύο τελευταία ματς επιβεβαίωσαν την αγωνιστική άνοδο των παιδιών και φάνηκε ότι ίσως η εξέλιξη του πρωταθλήματος να ήταν διαφορετική αν δεν είχε λείψει η συγκέντρωση αλλά και το πάθος σε ορισμένα κομβικά παιχνίδια, όπως στην άδικη εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, μια τεχνικά κατώτερη ομάδα.
Τελικά, θετικός απολογισμός με τρίτη θέση, 6 νίκες (5 ήττες), 22 γκολ (+2) και στα περισσότερα παιχνίδια καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο με πολύ καλή κυκλοφορία. Οι σκόρερ: Καρπαθάκης (8), Αλεξανδρίδης (6), Ζαφειρίου (4), Σταμπούλογλου (2), Στεργιόπουλος (2). Αλλά βέβαια τα γκολ τα βάζει όλη η ομάδα. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους: παίκτες, προπονητές, Ακαδημία, αλλά και γονείς - επειδή, εκτός από την αγωνιστική παρουσία, όλοι μαζί επέδειξαν ξεχωριστό ήθος.
Καλή συνέχεια!















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου